• Марка: Superfire
  • Кат. номер: Superfire FF7-B

Соларна лампа Superfire FF7-B, 28W, 2400mAH

36,00 лв. 50,00 лв.
+ -

Соларна лампа Superfire FF7-B

SuperFire FF7-B е соларна лампа, която ще освети прецизно всяко място, което изберете да я поставите. Подходяща е както за домашна, така и за улична употреба. Разнопосочното и широкоъгълно разстояние на светодиодите осигурява удобно осветление дори в най-тъмната нощ, а лесният монтаж ви позволява да го окачите на почти всяка стена.

Включва се, когато сте близо

FF7-B има изключително чувствителен детектор за движение, който можете да използвате по три начина. В първия режим лампата се включва, когато засече движение и напълно се изключва след 20 секунди, когато се отдалечите от сензорното поле. Във втория режим лампата се включва при засичане на движение и леко затъмнява светлината след 20 секунди, докато третият режим е обратното - нежната светлина се усилва, когато сензорът засече движение.

Екологичен изстрел в ръката

Екологичните и енергийно ефективни лампи SuperFire генерират точно нулеви такси за електроенергия годишно. Благодарение на соларен панел, изработен от полисилиций, FF7-B се зарежда през деня, превръщайки слънчевите лъчи в електричество, а вие се наслаждавате на безплатно осветление!

Контрол с минимални усилия

Друго предимство на лампата е, че не се налага да я управлявате ръчно, тъй като тя автоматично се включва, когато около вас се стъмни и се изключва, когато стане ясно. В допълнение, той разполага с лесно за използване дистанционно управление, с което можете да включите или изключите светлината в удобен момент, да зададете режима на работа, който ви интересува, както и да активирате SOS сигнала, ако е необходимо.

Издръжливост в продължение на години

Заслужава да се отбележи дълготрайността на лампата. Изключително мощните и ефективни светодиоди осигуряват ярко осветление с ниска консумация на енергия, така че ще служи дълги години там, където имате нужда. Корпусът на FF7-B е изработен от ABS пластмаса с висока плътност. Предпазва лампата от падане, прави я устойчива на вода (IP54) и температура (-10~45°C), така че да може успешно да свети при всякакви метеорологични условия, което няма да повлияе на степента на износване.

Модел FF7-B
Капацитет на батерията 2400mAh (v.2 18650)
Мощност 28 W (0,2 W * 144 PCS)
Волтаж DC 3.7V
Време на работа 6-20 часа
Водоустойчив рейтинг IP54
Мощност на слънчевия панел 3W/6V
Размери 130х380 мм
Тегло: 415гр
Цвят на светлината студено бяло
Характеристика Режими на осветление, дистанционно управление, детектор за движение