• Марка: ENCHEN
  • Кат. номер: Enrollor Pro

Маша за коса ENCHEN Enrollor Pro

50,00 лв. 65,00 лв.
+ -

Създайте ослепителни вълни и впечатлете всички със страхотна прическа. Машинката за коса ENCHEN ви позволява да оформите косата си бързо, но безопасно - не се притеснявайте, че ще я повредите. Освен това е изключително лесен и удобен за използване. Освен това позволява 3-степенен контрол на температурата в диапазона 160°C / 180°C / 200°C.

Бързо и ефективно оформяне

Машата за коса ENCHEN Enrollor Pro ще ви позволи да създадете прическата на мечтите си само за няколко минути. Загрява за нула време - около 30 секунди са достатъчни. Снабдена е с ролки с диаметър 28мм, което позволява бързо и ефективно оформяне на различни части от косата. Получете зашеметяващи вълни и се насладете на дълготрайни резултати!

3-степенен контрол на температурата

Enrollor Pro е идеален за различни типове коса. Осигурява 3-степенен контрол на температурата, така че можете лесно да я регулирате според вашите нужди. 160°C ще работи добре за фина и нормална коса. 180°C е подходяща за гъста и груба коса. 200°C можете успешно да използвате за професионално оформяне.

Безопасен за косата

Край на притесненията за увреждане на косата по време на оформяне. Освен всичко друго, ролките на пресата за коса се състоят от слой етерични масла и керамичен слой за оптимална грижа. В резултат косата става изключително гладка, не се къдри и не наелектризира, а оформянето на косата вече не е проблем!

Удобен за потребителя

Устройството пасва перфектно на ръката и е много лесно за използване. С негова помощ дори начинаещи потребители лесно ще си създадат красиви вълни. Освен това, благодарение на внимателно обмисления дизайн, корпусът на пресата за коса не се нагрява. Така че не е нужно да се притеснявате, че ще се изгорите.

Модел Enrollor Pro
Цвят Бяло
Време за загряване Прибл. 30 сек
температура 160°C / 180°C / 200°C
Номинално напрежение 100-240V
Номинална честота 50Hz
Оценена сила 73W
Диаметър на ролките 28 мм