• Марка: Hikvision
  • Кат. номер: C8 2160P/30FPS

Видеорегистратор Hikvision C8 2160P/30FPS

409,00 лв. 469,00 лв.
+ -

Ако търсите неразделен спътник за вашия автомобил, тогава видеорегистраторът Hikvision е за вас. Шофирането ще стане по-приятно, благодарение на вградения GPS модул и записите с висока резолюция. По време на опасни ситуации G-сензорът, с който е оборудвана камерата, ще задейства авариен запис. Така че можете да се чувствате сигурни по време на всяко пътуване с кола.

И през деня, и през нощта ще ви бъде гарантирано добро изображение, когато изберете Hikvision dashcam C8. Това ще се гарантира от широкия зрителен ъгъл до 118 градуса, както и високата разделителна способност на изображението до 2160 P. Голямата бленда F1.75 е гаранция за отлично изображение през нощта.

Камерата Hikvison е и гаранция за безопасност, тъй като е оборудвана с G-сензор. В случай на катастрофа или силни вибрации, той ще активира авариен запис. Комуникацията с устройството ще бъде улеснена от вградения Wi-Fi модул. В допълнение, той също така поддържа SD карта с капацитет от 32 GB до 256 GB. Това ви дава сигурност, че всяка ситуация на пътя ще бъде записана и запазена.

Благодарение на вградените си функции, Hikvision dashcam C8 е много удобен за използване. Оборудван е с Wi-Fi модул, микрофон и високоговорител. Нещо повече, има и вграден GPS модул за допълнително удобство. Това ви дава възможност да възпроизвеждате проследяване на маршрута и показване на скоростта. Камерата се включва, когато стартирате двигателя, така че вашият маршрут се записва от първите минути.

Устройството Hikvision е лесно и приятно за използване. Специално приложение ви дава възможност да гледате на живо, да конфигурирате параметри и да възпроизвеждате записи. Можете също да управлявате камерата с гласа си. Освен това се монтира лесно и бързо. Той показва ниска консумация на енергия с висока производителност.

производител Hikvision
Модел C8
Резолюция до 2160P
Формат на картината JPEG
памет SD карта от 32 GB до 256 GB
Сензори G-сензор, GPS
Захранване USB 2.0
Звук Вграден високоговорител и микрофон
Работна температура -20°C до +70°C
Консумация на енергия до 3,5W
Размери 104 × 49 × 39 мм
Тегло 118 гр
Специално приложение HikDashcam

Гаранция 24 месеца 

Доставка 5-7 работни дни 

Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане