• Марка: ENCHEN
  • Кат. номер: Enrollor

Преса за коса и маша 2 в 1 ENCHEN Enrollor

50,00 лв.
+ -

Преса и маша за коса ENCHEN Enrollor 2 в 1

Създайте уникална прическа с Enchen Enrollor. Пресата за коса и машата ви позволява както да накъдрете, така и да изправите косата си. Загрява бързо (30 секунди) и поддържа зададената температура. Освен това не предизвиква усещане за скубане и не уврежда косата ви.

Безопасност при използване

Enchen Enrollor е проектиран да ви осигури максимален комфорт и безопасност. Благодарение на добре обмисления дизайн, той не предизвиква усещане за скубане и не уврежда косата ви, така че можете да го използвате без притеснение.

Регулируема температура

Имайки предвид нуждите на различните потребители, пресата и машата за коса Enchen е оборудвана с функция за регулиране на температурата от 140 - 200°C. Това ще го накара да работи добре за тънка, гъста и боядисана коса. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете съответния бутон. Нещо повече, избраната стойност ще се появи на вградения дисплей.

Цвят розово
Време за загряване 30 с
Нагревател PTC
Номинално напрежение 100 - 240 V
Температурен диапазон 140°C - 200°C
Номинална честота 50 Hz
Оценена сила 32 W

Гаранция 24 месеца 

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане