• Марка: ENCHEN
  • Кат. номер: AIR 5

Сешоар ENCHEN AIR 5

45,00 лв. 60,00 лв.
+ -

Сешоар ENCHEN AIR 5

Изсушаване дори на дълга коса за около 5-10 минути? Със сешоар ENCHEN AIR 5 е възможно! Уредът се отличава с мощност до 1800W и скорост на издухване на въздуха до 13m/s. Работи изключително тихо и е защитен от прегряване. Оформянето на косата ще бъде улеснено от включения концентратор. Сушилнята също ви позволява да избирате от 2 температурни настройки и предлага функция за студен въздух.

Невероятно представяне

За ефективната работа на уреда се грижи мотор с 22 000 оборота в минута, който генерира мощен въздушен поток. Заслужава да се отбележи и вентилатор с цели 6 перки. С неговата висока мощност от 1800 W можете да изсушите къса коса само за около 1-3 минути, средна коса за около 3-5 минути и дълга коса за около 5-10 минути. AIR 5 също е изненадващо тих - нивото на звука му е само около 80 dB. Край на досадния шум!

Регулирайте температурата на продухване

Сега можете да регулирате работата на сушилнята според вашите нужди. AIR 5 предлага 2 температурни настройки за избор - ниска и висока. Първият осигурява нежни, приятни струи, докато вторият ще ви позволи да изсъхнете за нула време. Ще работи добре, например, преди работа, когато ви е грижа за времето. Можете също така да използвате функцията Cold Blow, която ще ви помогне да коригирате стила си и да придадете на косата си ослепителен блясък.

Безопасен за употреба

Насладете се не само на бързо и ефективно, но и безопасно изсушаване на косата. Сушилнята ENCHEN AIR 5 е оборудвана със специален високочувствителен предпазител и усъвършенствана система за защита от прегряване. Това означава, че ако температурата надвиши определено ниво, устройството автоматично ще се изключи. Не се притеснявайте, че ще се повредите или изгорите!

Проектиран за ваше удобство

Сушилнята се отличава с модерен, минималистичен дизайн, така че не само изглежда страхотно, но и е много лесна за използване. Дългият кабел гарантира свобода на движение, а специалната мрежа гарантира, че в устройството няма да попадне прах или други отпадъци. Предлага се и с концентратор, който ще ви помогне да ускорите сушенето и да улесните оформянето на косата.

Име Сешоар
Модел Air 5
Оценена сила 1800W
Скорост на двигателя До 22 000 оборота в минута
Номинално напрежение 220V
Номинална честота 50Hz
Ниво на шум Прибл. 80dB

Гаранция 24 месеца 

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.

Купи на изплащане