• Марка: Kipozi
 • Кат. номер: EU-705G

Йонизираща четка за коса с инфрачервени лъчи Kipozi EU-705G,

80,00 лв. 100,00 лв.
+ -

Йонизираща четка за изправяне на коса с инфраред Kipozi EU-705G.

Искате ли винаги да се радвате на перфектна и добре поддържана прическа? Изберете йонизиращата четка за изправяне Kipozi. С повече от 10 милиона отрицателни йони и инфрачервена функция, той ще се погрижи за овлажняването на косата ви и ще придаде блясък. И това не е всичко! С него ще спестите и вашето време, тъй като съчетава четка и преса.

Перфектна прическа

С Kipozi ще се погрижите за прическата си както никога досега! С йонизиращата четка косата ви ще бъде по-здрава, ще се накъдри по-малко и ще възвърне блясъка си. Освен това ще ви помогне да поддържате косата си правилно овлажнена. От днес можете да се насладите на професионална техника във вашия дом!

Силата на отрицателните йони

Йонизиращата четка за изправяне на коса Kipozi освобождава повече от 10 милиона отрицателни йони по време на употреба. Това прави прическата ви хидратирана и нещо повече, вече можете да забравите за цъфтящите краища! В допълнение, инфрачервената функция ще помогне за възстановяване на увредената коса.

Спести време

Спестете времето си с четката за изправяне Kipozi. Ще бъде готово само за 30 секунди и още повече, че е комбинация от гребен и преса. Ще ви позволи да си направите красива прическа за нула време! В резултат на това никога повече няма да закъснеете никъде.

Комфорт на използване

Четката за изправяне на коса е не само функционален уред, но и удобство при използване. Можете да направите прическата си, когато ви е удобно, тъй като е оборудван с дълъг шнур с дължина 2 метра. Освен това мощността му е до 50 вата. Нещо повече, можете да регулирате температурата му според вашите предпочитания и нужди в диапазона от 100°C до 230°C.

Включени

 • Йонизираща четка
 • Четка за почистване
 • Защитна ръкавица
 • Калъф за пътуване
 • Документация
 • Гаранция 24 месеца 
 • Продуцент Кипози
  Модел ЕС-705G
  Волтаж 100-240 V
  Честота 50/60 Hz
  Оценена сила 50 W
  Контрол на температурата 100°C - 230°C
  Температура по подразбиране 180°C
  Дължина на кабела 2 м
  Време за загряване прибл. 30 секунди
  Функция за автоматично изключване след 60 мин
  Концентрация на отрицателни йони повече от 10 милиона
  Цвят черен
Купи на изплащане
Купи на изплащане