• Марка: Xiaomi
  • Кат. номер: REDMI 12C 128/4 GRAY MZB0DH2EU

Смартфон Xiaomi REDMI 12C 128/4 GRAY MZB0DH2EU , 128 GB, 4 GB

350,00 лв.
+ -
Купи на изплащане
Купи на изплащане
Купи на изплащане