• Марка: RAF
  • Кат. номер: R408

Сeшоар за коса RAF R408, 2200W, дължина на кабела 1.8 метра

50,00 лв. 65,00 лв.
+ -

Опитайте луксозни и мощни грижи за вашата коса с професионалния сешоар за коса RAF R408, предназначен да ви осигури ефективно сушене с комфорт и стил. С технология от висок клас и стилно изпълнение, този сешоар представлява перфектния баланс между мощност и удобство.

 

Основни Характеристики:

  1. Мощност от 2200W: С мощен безчетков мотор от 2200W, този сешоар е проектиран за бързо и ефикасно сушене, като осигурява персонализирани резултати за всеки тип коса.
  2. Лек и Удобен Дизайн: С тегло само 900 грама, този сешоар предоставя комфорт и лесно управление, дори по време на продължителна употреба.
  3. Дължина на Кабела 1.8 метра: Снабден с дълъг кабел от 1.8 метра, този сешоар предоставя свобода на движение, като ви позволява да стилизирате косата си без удобства.
  4. Интелигентни Технологии за Защита на Косата: Интегрирани интелигентни технологии за защита на косата гарантират, че топлината се разпределя равномерно, предотвратявайки повреди и краища на косата.

 

С професионалния сешоар за коса RAF R408 вие получавате максимална мощност, безкомпромисно качество и невероятен комфорт при стилизирането на вашата коса. Насладете се на луксозните грижи за косата в домашни условия с този високотехнологичен и ергономичен сешоар.

 

 

Размери: 26 х 23см

Дължина на дръжката: 13см