• Марка: RAF
  • Кат. номер: GT 20

Прахосмукачка робот Smart GT20, Bluetooth/2.4GHz Wi-Fi, Alexa/, Дистанционно управление, 6 режима на почистване

300,00 лв. 350,00 лв.
+ -

Прахосмукачка робот Smart GT20, Bluetooth/2.4GHz
Комбинираната прахосмукачка робот за почистване от 1400 Pa може бързо да отстранява прах, остатъци от хартия и други отпадъци. Функция за мокър моп и 230 ml електрически контролен резервоар за вода, равномерно проникване, подходящ за всички твърди подове, като ламинат, керамични плочки, гранит, паркет и др.

[Усъвършенстван безчетков смукателен порт - без повече заплитане на косата]
Тази роботизирана прахосмукачка се задвижва от силен цифров двигател. Прахосмукачката-робот има силна всмукателна мощност и уникален дизайн на входа за въздух, който няма да бъде блокиран от косми на домашни любимци, както другите прахосмукачки-роботи с ролкови четки, идеален за семейства с домашни любимци.

[Интелигентно приложение и гласово управление]
Можете лесно да създадете график за почистване на дома, да промените режима на почистване и да контролирате посоката на почистване с помощта на приложението Tuya Smart. Автоматичният вакуумен робот също е съвместим с Alexa и Google Assistant, което позволява на потребителите да карат робота да стартира и спира почистването чрез гласови команди. В комплекта е включено и дистанционно управление за ваше удобство. (⚠Приложението поддържа само 2.4GHz WiFi.)

[4 режима на високоефективно почистване]
Комбинацията от прахосмукачка и моп може гъвкаво да се превключва между различни режими чрез дистанционното управление или APP (Auto/Spot/Edge/Zig-zag cleaning), за да отговори на различните нужди от почистване на семейството. Сред тях зигзагообразният път може да покрие най-голямата площ за почистване, да намали пропуснатото сканиране и да увеличи ефективността с 30%.

[Интелигентното избягване на препятствия е надстроено отново]
Прахосмукачката-робот има усъвършенствана 3D прецизна функция за избягване на препятствия, пълен набор от сензори може интелигентно да идентифицира и избягва бели стени, стълби и препятствия. 2,87-инчов тънък дизайн помага на прахосмукачката-робот да достигне всеки ъгъл на къща или тясно пространство, да почисти остатъците от мръсни зони и да поддържа къщата ви чиста.

[100 минути време на работа и самозареждане]
Както почистването, така и прахосмукачката предлагат две нива на регулиране на интензивността, регулируеми за различни видове подове. С капацитет на батерията от 2500 mAh, роботизираната прахосмукачка може да работи непрекъснато 100 минути в къща от 1290 sqft и автоматично ще се върне към базата за зареждане и ще се презареди, когато батерията е изтощена или приключи с почистването.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт Робот прахосмукачка
Захранване Батерии
Тип почистване Сухо С измиване

Гаранция 24 месеца 

Купи на изплащане
Купи на изплащане