Техно Спейс отваря нов магазин в Стара Загора!

9 юли 2024
Техно Спейс отваря нов магазин в Стара Загора!

Какво ви очаква в новия ни магазин?

  • Широка гама продукти: От най-новите модели климатици,камери за видеонаблюдение , соларни системи до модерни домакински уреди и аксесоари.
  • Експертни консултации: Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете най-добрите технологии за Вашите нужди.
  • Изгодни цени и промоции: Възползвайте се от специалните ни оферти при откриването и спестете от любимите си продукти.

Заповядайте на ул.Капитан Петко Войвода № 12 и станете част от нашето голямо откриване. Очакват ви много изненади, подаръци и специални намаления!

Техно Спейс – В света на технологиите, за вас!

HVAC индустрията се разви значително през последните години и клиентите имат все по-високи очаквания от оборудване като климатични системи или термопомпи. Heiko е марка, която е създадена с оглед на нуждите на развиващия се пазар и нейният потенциал позволява непрекъснато въвеждане на най-съвременни технологии.

прочети още

Какви са предимствата да пазаруваш с TBI Pay Пестиш време - пазаруваш изцяло онлайн от всяка точка, в която имаш активен интернет,  без да си ограничен от работно време на физически обект или банков клон; Получаваш отговор на заявката си до минути;

прочети още

Споделяме за нашето ново партньорство с NewPay – иновативен метод за отложено разплащане, с който можете да вземете веднага мечтаните продукти и да се разплатите на по-късен етап при най-изгодни условия в системата на NewPay ! Вече можете да плащате по още един, лесен и удобен начин, когато пазарувате в магазина ни, а именно с NewPay – Вземи сега, плати по-късно!

прочети още