Нов бранд климатици в Techno Space

29 март 2023
Нов бранд климатици в Techno Space

Heiko е марка, създадена в отговор на нуждите на пазара.
Климатичната индустрия се разрасна значително през последните години и очакванията за климатичните устройства нарастват. Климатиците Heiko осигуряват не само охлаждане и отопление. Техните функции надхвърлят функциите на стандартен климатик. Климатичните системи Heiko са решения, които са щадящи за потребителя, монтажника и екологични.

Комфортът на системите се осигурява от управление на устройството, опростена инсталация и обслужване, както и нисък шум. Уредите са проектирани за съвременни съоръжения. Компактна конструкция с тънък панел и елегантен дизайн правят климатика идеално вписващ се във всеки интериорен дизайн.

Heiko включва сплит, мулти сплит и мобилни климатици. Марката се появи на пазара през 2018 г. и бързо затвърди позициите си в индустрията. Успехът под формата на високи продажби на сплитстенни вътрешни тела допринесе за по-нататъшното развитие на компанията.

Офертата беше разширена с Multi Split система в няколко варианта, базирани на стенни и касетъчни тела. Той също така разполага с нов дизайн на мобилен климатик.

Какви са предимствата да пазаруваш с TBI Pay Пестиш време - пазаруваш изцяло онлайн от всяка точка, в която имаш активен интернет,  без да си ограничен от работно време на физически обект или банков клон; Получаваш отговор на заявката си до минути;

прочети още

Споделяме за нашето ново партньорство с NewPay – иновативен метод за отложено разплащане, с който можете да вземете веднага мечтаните продукти и да се разплатите на по-късен етап при най-изгодни условия в системата на NewPay ! Вече можете да плащате по още един, лесен и удобен начин, когато пазарувате в магазина ни, а именно с NewPay – Вземи сега, плати по-късно!

прочети още