Плащания в магазин Techno Space лесно и удобно с myPos

2 октомври 2022
Плащания в магазин Techno Space лесно и удобно с myPos

Безконтактното плащане е опция, която все повече потребители търсят, особено след пандемията от COVID-19. Ползите за потребителите са ясни – бързина, сигурност, хигиена. И въпреки че ползите за търговците също са много, голяма част от бизнесите все още избягват модерните финансови технологии с мисълта, че те изискват голяма инвестиция. Тoва отдавна не е така.

Иновативните финтех решения се стремят да отговорят на нуждите на бизнеса и да му дадат възможност да се развива. Пример е myPOS Glass – приложението, което превръща Android телефона в терминал. Създадено от българската компания myPOS, то вече може да се похвали с няколко престижни международни награди.

Открийте света на технологиите с Техно Спейс – сега в Стара Загора! С гордост Ви съобщаваме, че Техно Спейс отваря нов магазин в сърцето на Стара Загора! Очаквайте невероятни предложения и специални оферти.

прочети още

HVAC индустрията се разви значително през последните години и клиентите имат все по-високи очаквания от оборудване като климатични системи или термопомпи. Heiko е марка, която е създадена с оглед на нуждите на развиващия се пазар и нейният потенциал позволява непрекъснато въвеждане на най-съвременни технологии.

прочети още

Какви са предимствата да пазаруваш с TBI Pay Пестиш време - пазаруваш изцяло онлайн от всяка точка, в която имаш активен интернет,  без да си ограничен от работно време на физически обект или банков клон; Получаваш отговор на заявката си до минути;

прочети още

Споделяме за нашето ново партньорство с NewPay – иновативен метод за отложено разплащане, с който можете да вземете веднага мечтаните продукти и да се разплатите на по-късен етап при най-изгодни условия в системата на NewPay ! Вече можете да плащате по още един, лесен и удобен начин, когато пазарувате в магазина ни, а именно с NewPay – Вземи сега, плати по-късно!

прочети още