„Купи с TBI Pay”

27 февруари 2022
„Купи с TBI Pay”

 

  1. Избери желания продукт сайта на търговеца, натисни „Купи с TBI Pay” и избери срока на плащане. Очаквай обаждане от наш служител от Центъра за обслужване на клиенти за събиране на допълнителни данни от теб.
  2. След обаждането ще получиш отговор на заявката си чрез SMS. В случай на одобрение, ще получиш SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш личната си карта.
  3. След потвърждаване на личността ти от наша страна, ще получиш чрез SMS и email линк с документите, които предстои да подпишеш за завършване на покупката на изплащане. Последва обаждане от наш служител, който да подпише с теб пакета документи посредством изпратен чрез SMS до теб ОТП- код. След подписването им ще получиш целия набор документи на подадения от теб email.
  4. Очаквай желаните покупки на посочения адрес в срока, посочен от търговеца на сайта.

Данните ти са напълно защитени – преминаваш дигитализирана верификация и подпис със специален код. Процесът по подписване е 100%, дигитализиран и съобразен с изцяло с ГДПР правилата. Не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации.
Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн – TBI Bank ти предоставя 11 удобни начина да платиш месечната си вноска, ползвайки услугата TBI Pay, като вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение TBI Bank App.

 

HVAC индустрията се разви значително през последните години и клиентите имат все по-високи очаквания от оборудване като климатични системи или термопомпи. Heiko е марка, която е създадена с оглед на нуждите на развиващия се пазар и нейният потенциал позволява непрекъснато въвеждане на най-съвременни технологии.

прочети още

Споделяме за нашето ново партньорство с NewPay – иновативен метод за отложено разплащане, с който можете да вземете веднага мечтаните продукти и да се разплатите на по-късен етап при най-изгодни условия в системата на NewPay ! Вече можете да плащате по още един, лесен и удобен начин, когато пазарувате в магазина ни, а именно с NewPay – Вземи сега, плати по-късно!

прочети още